Προϊόντα

με καταγωγή & παράδοση

Για πάνω από τρεις γενιές, η εταιρία ΜΠΙΖΙΟΣ έχει αναπτύξει μια διαδικασία παραγωγής για προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση, φροντίδα για την κοινωνία, τους καταναλωτές, τους υπαλλήλους και το περιβάλλον δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για την παραγωγή και την προσφορά προϊόντων κορυφαίας ποιότητας με σεβασμό στην ελληνική μεσογειακή διατροφή και τον πολιτισμό.

Ποιότητα

με εξέλιξη & υπεροχή

Συνδυάζοντας την παράδοση με την τεχνολογική εξέλιξη, η εταιρία ΜΠΙΖΙΟΣ μπορεί σήμερα και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα για την παραγωγή ελληνικών παραδοσιακών τυριών, η οποία στηρίζεται στην τεχνολογική της υπεροχή αλλά και στην εμπειρία 85 χρόνων. Με εφόδια την εμπειρία και την γνώση γίνονται συνεχώς βήματα ανάπτυξης για ανταπόκριση στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς.

NEA

Διεθνείς Εκθέσεις & Συνέδρια

παρουσίαση, ενημέρωση & κατάρτιση

Η εταιρία ΜΠΙΖΙΟΣ λαμβάνει μέρος σε διεθνείς εκθέσεις για την παρουσίαση των προϊόντων της και συμμετέχει σε συνέδρια για να ενημερώνεται συνεχώς και να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.

Ιδιωτική Ετικέτα

υψηλή ποιότητα με την δική σου ετικέτα

Η εταιρία ΜΠΙΖΙΟΣ αναλαμβάνει για λογαριασμό σας την δημιουργία ποιοτικών προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. Απλά πείτε μας την ιδέα και εμείς θα την υλοποιήσουμε! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


κατασκευή ιστοσελίδας