Bizios
Close Menu
logo
Menu
BiziosBizios
BiziosBizios
BiziosBizios
bizios-homepage-enas-aiwnas-istorias

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ

Ένας αιώνας

ιστορίας

Από το 1927, όταν ο Νικόλαος Μπίζιος ίδρυσε την πρώτη οικογενειακή μονάδα παραγωγής τυριών στη Σαμαρίνα μέχρι και σήμερα, τέσσερις γενιές και αμέτρητες κατακτήσεις μετά, πολλά έχουν αλλάξει. Εκείνο που μένει αναλλοίωτο στην επιτυχημένη συνταγή μας είναι ο σεβασμός στην ιστορία της παραδοσιακής τυροκομίας, μπολιασμένος όμως με απαραίτητα συστατικά, όπως η τεχνολογική υπεροχή, η επιστημονική προσέγγιση και η ακόρεστη όρεξη για καινοτομία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Οι ειδικοί

στο τυρί.

Σήμερα, μετά από επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ, η μονάδα μας είναι μια από τις πλέον σύγχρονες στη χώρα. Διαθέτει το μέγεθος, τον τεχνολογικό εξοπλισμό και την υποδομή, ώστε να μπορεί να υπερκαλύπτει τις ανάγκες της αγοράς, παράγοντας τόνους τυροκομικών προϊόντων σε ετήσια βάση. Οι υπερσύγχρονες και αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, επιτρέπουν την παραγωγή μιας διευρυμένης γκάμας τυριών, σε μια πληθώρα συσκευασιών. Η γραμμή παραγωγής φέτας, μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, έχει ετήσια δυναμικότητα που ξεπερνά τους 5.000 τόνους ετησίως!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

Bizios
Bizios
Bizios

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

Προσαρμογή στις ανάγκες σας

Η εταιρεία μας παράγει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις. Όλα τα προϊόντα στο site μας μπορούν να γίνουν ιδιωτική ετικέτα. Η εταιρία μας πέρα από τα δικά μας προϊόντα, διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών με Έλληνες παραγωγούς, μπορεί να φροντίσει να δημιουργήσει για εσάς προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

x
ΕΣΠΑ