Bizios
Close Menu
logo
Menu

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Εταιρία

 

Εδώ και 100 χρόνια, η Βιομηχανία Επεξεργασίας Γάλακτος Μπίζιος, προσφέρει υψηλής ποιότητας τυροκομικά προϊόντα που συνδυάζουν τις αγνές πρώτες ύλες και τις παραδοσιακές τεχνικές τυροκομίας, με την τεχνολογική υπεροχή και την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία.

 

Το 1927 ο Νικόλαος Μπίζιος δημιούργησε στη Σαμαρίνα την πρώτη οικογενειακή μονάδα παραγωγής τυριών. Το 1946 ο γιος του Γεώργιος τη μετέφερε σε μια μικρή μονάδα στην Ελασσόνα Ολύμπου, παράγοντας φέτα, κασέρι και κεφαλοτύρι. Το 1973 η επιχείρηση πέρασε στην τρίτη γενιά, τους αδελφούς Ζήση και Νικόλαο Μπίζιο, και το 1997 μετατράπηκε σε Ανώνυμο Εταιρεία. Από το 2007, στα ηνία βρίσκεται η τέταρτη γενιά, η οποία συνεχίζει τη μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση στον κλάδο της τυροκομίας, με την ίδια αμέριστη αγάπη. Με σεβασμό στη γνώση και την εμπειρία του παρελθόντος, αλλά και με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στο μέλλον.

ETAIRIA
x
ΕΣΠΑ